chiptuning

direkte i motorstyringen

Hos os tilbyder vi chiptuning af motorer og automatgearkasser.
Ved chiptuning justerer vi bilens motorstyringssoftware for at opnå bedre ydeevne og effektivitet, dette gøres enten via bilens obd stik, i bench mode eller i boot mode.

tilpasning af software

Vi anvender specialiseret software og udfører omhyggelig finjustering af bilens motorstyringsparametre.
Dette gøres for at sikre, at bilen opnår maksimal ydeevne og samtidig opretholder optimal drift og pålidelighed.

rullefelt

Vi tilbyder mulighed for at tilkøbe rullefeltsmåling før og efter optimering.Med dette får du en udskrift med præcise tal og kurver, både standard og tunet.
Vi tilbyder desværre ikke rullefelt til 4x4.

deaktivering

Vi tilbyder deaktivering af fejlkoder, egr ventil, partikelfilter, adblue system, start/stop funktion og meget mere, både med og uden tuning.

brændstofbesparelse

Økotuning og stage 1 tuning giver ikke bare mere køreglæde men også bedre brændstoføkonomi i hverdagen.Det betaler sig i længden.

stor erfaring og ekspertise

Med den rette ekspertise og omhyggelig afstemning kan chiptuning give fantastiske resultater og forbedre din køreoplevelse.

Hvilken tuning skal jeg vælge?

STAGE 1 TUNING

Med en stage 1 tuning til din bil, får du det bedste af begge verdener, nemlig bedre brændstoføkonomi og mere overskud i din motor.Stage 1 er den mest solgte tuning netop fordi du får det bedste af begge verdener, og meget mere køreglæde.

stage 2 tuning

Med en stage 2 tuning til din bil, er det primære fokus ren power til din motor, bookes mest til performance biler og biler med downpipe og lignende.Ikke alle biler kan tåle at få en stage 2, se eventuelt i find din bil om vi tilbyder det til din bil.

øko tuning

Med en øko tuning til din bil, fokuseres der udelukkende på bedre brændstoføkonomi, du vil altid få bedre overskud i din bil da det er det der giver besparelsen.Vær opmærksom på at en øko tuning altid vil give lidt mindre hk og nm end de tal du finder i find din bil.

Gearkasseoptimering

Med en gearkasseoptimering til din automatgearkasse, får du bedre og hurtigere gearskifte, og en mere flydende og præcis gearkasse.

rullefelt

Med rullefeltsmålinger af din bil får du helt præcise tal på hvor mange hk og nm din bil har både før og efter optimering.

lyser din motorlampe

Lyser din motorlampe, kan vi hjælpe med diagnose, og udbedring af fejlen, både ved skift af reservedele og frakobling af eksempelvis egr ventil og adbluesystemer.

vi bruger kun anerkendte tuningsværktøjer for at sikre optimal sikkerhed for din bil