Skræddersyet tuning af bil – chiptuning på Sjælland

Vil du have en hurtigere og ikke mindst renere bil? Og søger du en professionel leverandør af chiptuning på Sjælland?

Hos Chip-Det har vi mange års erfaring med chiptuning af biler, og vi kan ligeledes garantere en høj kvalitet, som både du og din bil bliver glad for. Vi har kontor i Slagelse, men vi kommer gerne ud til dig, hvis du ønsker tuning af din bil i dit lokalområde. Kontakt os derfor gerne, hvis du har brug for en kvalitetsbevidst og professionel chiptuning på Sjælland.

Chiptuning af bil på Sjælland hos Chip-Det

Med en skræddersyet chiptuning går vi ind og laver et indgreb i bilens elektroniske centrale computerenhed også kaldet ECU. Det betyder, at bilen kan køre længere på literen og trække flere hestekræfter. Vores service betyder, at investeringen ofte er hentet hjem indenfor 3 år.

Vi har mange års erfaring med chiptuning og har lavet opdateringer igennem flere år. Vi kan udføre chiptuning på stort set alle bilmodeller med meget få undtagelser. Og i de fleste tilfælde vil bilen blive mere miljøvenlig og udlede mindre forurening, og derfor er det anbefalet, at alle biler får en chiptuning.

  • STAGE 1 & ØKO TUNING
  • FRA 2499 DKK
  • PROFESSIONEL SKRÆDDERSYET CHIPTUNING AF DIN BIL.
  • I PRISEN ER EGR OFF OG V-MAX OFF INKLUDERET. BESTIL TID NU!
  • FÅ DEN MAKSIMALE EFFEKT UD AF DIN BIL! BESTIL TID NU!
  • STAGE 2+
  • FRA 3000 DKK
  • PROFESSIONEL SKRÆDDERSYET CHIPTUNING AF DIN BIL.
  • I PRISEN ER EGR OFF OG V-MAX OFF INKLUDERET. BESTIL TID NU!
  • FÅ DEN MAKSIMALE EFFEKT UD AF DIN BIL! BESTIL TID NU!

Tuning af bil – hvilke regler gælder?

Chiptuning af biler er som udgangspunkt lovligt – hvis tuningen af bilen da vel at mærke overholder en række miljø- og sikkerhedsmæssige krav.

Til dels må chiptuningen ikke gå ud over sikkerheden i bilen. Det vil sige, at konstruktionen skal kunne holde til den forøgede effekt. Desuden må bilen ikke forurene unødigt, ligesom der er grænser for, hvor meget en bil må støje efter tuningen.

På grund af kravene skal en chiptunet bil synes. Ved synet har du som ejer ansvar for at dokumentere, at tuningen er lovlig. Er dette ikke muligt, eller lever køretøjet ikke op til bestemmelserne om luftforurening samt støj og sikkerhed, vil chiptuningen være ulovlig.

Når du kontakter Chip-Det med behov for chiptuning på Sjælland, er du dog altid sikret en tuning af din bil efter reglerne og den gældende lovgivning. Vi er eksperter i biler, og kvalitet, holdbarhed og ekstra power til din bil er vores topprioritet.

Du gør faktisk samfundet og din bil en tjeneste ved at vælge Chip-Det som din leverandør af chiptuning på Sjælland. Vi leverer nemlig en chiptuning, der sikrer, at bilen kører bedre, renere og længere – til gavn for både køreglæden og miljøet. Du får en høj kvalitet, og på grund af de seneste teknologier kan vi tilbyde chiptuning på Sjælland til en udsøgt pris.

bil

Kontakt os for en skræddersyet chiptuning på Sjælland

Skal du bruge en skræddersyet og professionel chiptuning på Sjælland, eller har du spørgsmål om tuning af biler?

Så kontakt os allerede i dag. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål – og til at rykke ud, når du ønsker en chiptuning lokalt på Sjælland.

Hvorfor skal jeg få en chiptuning?

Mange spørger os, hvorfor det er en god ide, at få en chiptuning i sin bil. Svaret kan sammenlignes lidt med en computer, skal den ikke være opdateret? Det samme gælder en bil. Den seneste opgradering af bilens ECU system betyder bedre ydeevne, mindre brændstofforbrug samt en sundere bil. Du gør altså både din bil samt miljøet en tjeneste ved, at få en chiptuning.

Hvor lang tid tager det?

Chip-det har specialiseret sig i, at udfører en chiptuning på max 1,5 times tid. I langt de fleste tilfælde kan det klares på 60 minutter. Vi har det seneste udstyr og professionelle værktøjer til, at kunne klare denne slags opgaver hurtigt og effektivt.

Vi kan komme til dig, hvis du ønsker det og klare opgaven på vejen!

Er det sundt for bilen?

En chiptuning er en rigtig god ting, at gøre for sin bil, da hele ECU systemet bliver opdateret. Det kan betale sig økonomisk og er sundt for din bil. Ofte kan du mærke det på pengepungen, da bilen kan køre lidt længere på literen samt får du mere ud af bilen.