Hydrive motorrens

Med Hydrive motorrens får du en bedre brændstoføkonomi, mindre forurening samt mere acceleration og effektivitet ud af din motor.

Book en tid til en Hydrive motorrens hos Chip-Det, og giv din motor en grundig og miljøvenlig rens.

Hydrive motorrens – mindre sod, mere effektivitet og længere levetid

Biler soder til med tiden. Det gør sig gældende for både benzin- og dieselbiler – men især sidstnævnte. Dieselmotorer er nemlig udviklet til lange ture. Men da de fleste danskere primært bruger deres dieselbiler til små, korte ture, soder motoren hurtigt til, fordi den ikke opnår en tilstrækkelig driftstemperatur og optimal forbrænding.

En tilsodet motor vil præstere dårligere, ligesom sodaflejringerne vil sænke levetiden på dit køretøj. Derfor anbefaler vi på det kraftigste, at du giver din bil en grundig motorrens mindst en gang om året.

Med Hydrive motorrens kan vi tilbyde en miljøskånsom og højteknologisk rengøring af din motor, som på blot 20 minutter fjerner og nedbryder sodaflejringer.

Hydrive – tests viser gode resultater

Hydrive motorrens er et populært valg hos både værksteder og bilister. Den brintbaserede og patenterede metode har da også vist sig at give gode resultater, og Hydrive tests kan således vidne om adskillige fordele.

Med Hydrive motorrens får du blandt andet:

  • Bedre acceleration
  • Mindre forurening
  • Bedre brændstoføkonomi
  • Renere partikelfilter
  • Roligere motorgang
  • Længere levetid på din motor

Er du i tvivl om effekten af Hydrive motorrens, kan du jo med fordel kigge forbi vores værksted i Slagelse, prøve Hydrive og teste metoden på din egen bil.

Kontakt os for spørgsmål om Hydrive og priser

Vil du forkæle din motor med en Hydrive motorrens, eller har du spørgsmål til Hydrive og priser på metoden?

Så kontakt Chip-Det allerede i dag. Vi er eksperter i biler, og vi sidder altid klar til at rådgive dig, ligesom vi gerne byder dig velkommen på vores værksted til en rengøring med Hydrive til konkurrencedygtige priser.