Diagnose af din bil

Har din bil fejl og mangler?

Chip-det er eksperter indenfor biler og har haft fingerne i mange tusinde biler hvert år. Derudover har vi noget af det mest moderne værktøj til vores rådighed. Sammen skaber vi et komplet overblik over din bil og kan diagnosticere, hvis der er fejl og mangler på din bil.

Med den seneste teknologi kan vi ikke blot diagnosticere bilens fejl og mangler, men vi kan også løse mange af fejlene. Specielt software fejl er vores special kompetance og er noget vi ofte kan løse på stedet.

Den bedste diagnose til dig

Få hurtigt afklaring på din bils status med en præcis og detaljeret diagnose. Du får muligheden for, at få afklaret fejl og mangler med det samme. Vi kan klare private såvel som erhvervs kunder og er altid klar til, at hjælpe dig.

Hvornår skal min bil have en diagnose?

Har du en bil, som du har en mistanke til har fejl? Så er det ihvertfald på tide, at komme ind og få checket den efter. Ofte har vi kunder, hvor fejlen er sket og det betyder en større regning end, hvis fejlen er fundet i opløbet. Vi anbefaler, at du får et check hvert andet år min.

Hvorfor skal jeg have en diagnose?

Rigtig mange biler har fejl og mangler i deres software, som betyder at bilen ikke kører optimalt. Det er ikke nødvendigvis noget, som du kan mærke på bilen.. Ofte kan vi lave en diagnosticering og finde fejl, som du aldrig ville  have opdaget, men koster dig mange penge årligt, da fejl ofte betyder en ikke optimal køreoplevelse. Fejl kan betyde, din bil kører for kort på literen eller ikke holder i lige så mange år, som en bil der er opdateret gør. Derfor gør du dig selv en tjeneste ved, at få checket din bil.

Hvor hurtigt kan i lave en diagnose?

Vores udstyr er special designet til, at finde fejl og mangler på din bil, så du hurtigt kan få svar. Vi kan klare en diagnosticering af din bil på under en time.

det kommer naturligvis an på, om der er flere fejl og mangler end først antaget, men du får komplet indsigt og mulighed for en løsning hurtigt og effektivt med Chip-det.