Chip­tuning

Chiptuning kun 1.495 kr

Bliv ringet op indenfor 24 timer

SKRÆDDER­SYET TUNING AF BIL – CHIPTUNING PÅ SJÆLLAND

Vil du have en hurtigere og ikke mindst renere bil? Og søger du en professionel leverandør af chiptuning på Sjælland?

Hos Chip-Det har vi mange års erfaring med chiptuning af biler, og vi kan ligeledes garantere en høj kvalitet, som både du og din bil bliver glad for. Vi har kontor i Slagelse. Kontakt os derfor gerne, hvis du har brug for en kvalitetsbevidst og professionel chiptuning på Sjælland.

Vores chiptuning-ydelser

MOTOROPTIMERING
Tilkøb rullefelt til kun 500,-

KUN 1495 DKK

PROFESSIONEL SKRÆDDERSYET CHIPTUNING AF DIN BIL.

I PRISEN ER V-MAX OFF INKLUDERET

TILKØB EGR-OFF FOR 250,-

TILKØB HYDRIVE MOTORRENS TIL 299,-

SKABER KØREGLÆDE OG BEDRE ØKONOMI

MOTOROPTIMERING MED RULLEFELT
Dokumenteret effektforøgelse

KUN 1995 DKK

PROFESSIONEL SKRÆDDERSYET CHIPTUNING AF DIN BIL.

I PRISEN ER V-MAX OFF INKLUDERET

TILKØB EGR-OFF FOR 250,-

TILKØB HYDRIVE MOTORRENS TIL 299,-

SKABER KØREGLÆDE OG BEDRE ØKONOMI

MOTOROPTIMERING MED DATALOGGING
Primært til performance biler

RING FOR TILBUD

PROFESSIONEL SKRÆDDERSYET CHIPTUNING AF DIN BIL.

I PRISEN ER V-MAX OFF INKLUDERET

TILKØB EGR-OFF FOR 250,-

TILKØB HYDRIVE MOTORRENS TIL 299,-

FÅ DEN MAKSIMALE EFFEKT UD AF DIN BIL!

CHIPTUNING AF BIL PÅ SJÆLLAND HOS CHIP-DET

Med en skræddersyet chiptuning går vi ind og laver et indgreb i bilens elektroniske centrale computerenhed også kaldet ECU. Det betyder, at bilen kan køre længere på literen og trække flere hestekræfter. Vores service betyder, at investeringen ofte er hentet hjem indenfor 3 år.

Vi har mange års erfaring med chiptuning og har lavet opdateringer igennem flere år. Vi kan udføre chiptuning på stort set alle bilmodeller med meget få undtagelser. Og i de fleste tilfælde vil bilen blive mere miljøvenlig og udlede mindre forurening, og derfor er det anbefalet, at alle biler får en chiptuning.

TUNING AF BIL – HVILKE REGLER GÆLDER?

Chiptuning af biler er som udgangspunkt lovligt – hvis tuningen af bilen da vel at mærke overholder en række miljø- og sikkerhedsmæssige krav.

Til dels må chiptuningen ikke gå ud over sikkerheden i bilen. Det vil sige, at konstruktionen skal kunne holde til den forøgede effekt. Desuden må bilen ikke forurene unødigt, ligesom der er grænser for, hvor meget en bil må støje efter tuningen.

På grund af kravene skal en chiptunet bil synes. Ved synet har du som ejer ansvar for at dokumentere, at tuningen er lovlig. Er dette ikke muligt, eller lever køretøjet ikke op til bestemmelserne om luftforurening samt støj og sikkerhed, vil chiptuningen være ulovlig.

Når du kontakter Chip-Det med behov for chiptuning på Sjælland, er du dog altid sikret en tuning af din bil efter reglerne og den gældende lovgivning. Vi er eksperter i biler, og kvalitet, holdbarhed og ekstra power til din bil er vores topprioritet.

Du gør faktisk samfundet og din bil en tjeneste ved at vælge Chip-Det som din leverandør af chiptuning på Sjælland. Vi leverer nemlig en chiptuning, der sikrer, at bilen kører bedre, renere og længere – til gavn for både køreglæden og miljøet. Du får en høj kvalitet, og på grund af de seneste teknologier kan vi tilbyde chiptuning på Sjælland til en udsøgt pris.

Chiptuning?

Mange spørger os, hvorfor det er en god ide, at få en chiptuning i sin bil. Svaret kan sammenlignes lidt med en computer, skal den ikke være opdateret? Det samme gælder en bil. Den seneste opgradering af bilens ECU system betyder bedre ydeevne, mindre brændstofforbrug samt en sundere bil. Du gør altså både din bil samt miljøet en tjeneste ved, at få en chiptuning.

Chip-det har specialiseret sig i, at udfører en chiptuning på max 1,5 times tid. I langt de fleste tilfælde kan det klares på 60 minutter. Vi har det seneste udstyr og professionelle værktøjer til, at kunne klare denne slags opgaver hurtigt og effektivt.

Vi kan komme til dig, hvis du ønsker det og klare opgaven på vejen!

En chiptuning er en rigtig god ting, at gøre for sin bil, da hele ECU systemet bliver opdateret. Det kan betale sig økonomisk og er sundt for din bil. Ofte kan du mærke det på pengepungen, da bilen kan køre lidt længere på literen samt får du mere ud af bilen.

Kontakt os for en professionel chiptuning

Skal du bruge en professionel chiptuning på Sjælland, eller har du spørgsmål om chiptuning software eller chip tuning generelt, er du altid velkommen til at kontakte os hos Chip-Det – vi sidder altid klar til at rådgive dig.