Chiptuning af VW

Fra kun 1495,-

Skræddersyet kvalitets-filer

Alle filer skræddersyes til netop din VW.

Rådgivning i verdensklasse

Vi er eksperter i VW og er klar til, at rådgive dig til enhver tid.

Længere på literen

Spar penge på brændstof og kør længere på literen.

Sundere motor

Med en sundere motor får du en mere holdbar og sundere VW.

Ekstra ydeevne med chiptuning af VW

Der findes mange muligheder når det kommer til chiptuning af Volkswagen

Er chiptuning af VW forsvarligt? Hvad med sikkerhed og holdbarhed? Disse spørgsmål er normale i forbindelse med tuning af Volkswagen. Men hvis tuning af VW bliver gjort professionelt og på en forsvarlig måde, kan det faktisk både give din bil ekstra ydeevne, reducere brændstofforbruget og være sundt for bilen. 

VW er et ikonisk og ekstremt populært bilmærke og vi oplever stor efterspørgsel på tuning af VW. Når man snakker biltuning er de mest populære metoder chiptuning og OBD Tuning – og når det kommer til Volkswagen, er vi eksperter.

Bliv ringet op

Vi vender tilbage indenfor 48 timer.


  Pakke 1

  TILBUD
  SPAR 500.- 1495,-

  Mest populære

  Pakke 2

  TILBUD
  SPAR 500.- 1794,-

  Pakke 3

  TILBUD
  SPAR 1000.- 2990,-

  Nyhed!

  Pakke 4

  Udkørsel med chiptuning på Sjælland
  - vores mekaniker kommer til din adresse

  Kun 1495,-

  Kørselstillæg fra kun 299,-
  Kun booking via henvendelse

  Tillægsydelser

  Hvad indebærer tuning af Volkswagen?

  Tuning af Volkswagen udføres via en omskrivning af data på din bils styreboks.

  Som udgangspunkt kan tuning forøge bilens ydeevne med mellem 25-100 hestekræfter. Man opnår denne øgede effekt ved elektronisk at få bilen til at tilføre ekstra brændstof og forøge ladetrykket i motorenMed en modificering af bilens styreboks kan du i de fleste tilfælde køre 5-15% længere på literen. Du kan se den forventede effektforøgelse for din specifikke bil på vores oversigt

  Tuning af VW er en nem og effektiv måde at modificere sin bil på. Langt størstedelen af alle biler har et elektronisk styresystem, som er programmeret og kodet til at styre bestemte parametre af bilen. Når man tuner en bil betyder det, at man modificerer og ændrer på disse parametre. På den måde, kan man kan øge bilens motoreffekt og få en større ydeevne.

  Særligt turboladede benzin- og dieselbiler, kan opnå en ekstra øget motoreffekt ved chiptuning.

  En hånd der er ved at monterer en chiptuning

  Det siger vores kunder

  Trustpilot

  ★★★★★

  Til de priser vil jeg anbefale alle at besøge Chip Det- I kommer ikke til at fortryde det! Fem stjerner herfra.
  Trustpilot logo, en stjerne
  Jacob
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Hurtigt og effektivt værksted, med service helt i top. God brugbar vejledning med ærlige svar. De er der ikke for pengenes skyld, men for at give dig den bedste oplevelse med dit værksteds besøg.
  Trustpilot logo, en stjerne
  Michael
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Havde en rigtig god oplevelse, og helt sikkert turen værd, skal jeg ha lavet mere en anden gang kommer jeg helt sikkert igen
  Trustpilot logo, en stjerne
  Kenneth
  via Trustpilot
  Google

  ★★★★★

  Super service, god pris

  Det gik stærkt. Og selve tuningen har han gjort godt.
  Google logo
  Daniel
  via Google

  ★★★★★

  Meget professionel behandling

  Er yderst tilfreds med resultatet.
  Google logo
  Steffen
  via Google

  ★★★★★

  Super service og professionalisme

  Bestemt et besøg værd. Har fået en del mere moment og bilen spinder som en mis – Jeep med fut i 👍
  Google logo
  Charlie
  via Google

  Vi yder grundig rådgivning og leverer kvalitetsløsninger

  Når du foretager en chiptuning af VW, kan der både være fordele og ulemper forbundet. Når man tuner sin VW er det ekstremt vigtigt at man ved hvad man laver, og du bør altid bruge et professionelt værksted der specialiserer sig i chiptuning af VW. 

  Er du interesseret i en tuning af din Volkswagen? Så er du kommet til det helt rigtige sted! Chip-Det er eksperter i tuning af VW og har efterhånden mange års erfaring med chiptuning. 

  Hvis du måtte sidde med spørgsmål vedrørende chiptuning af VW eller er i tvivl om, hvilken løsning der giver bedst mening for dig og din bil, så kontakt os hellere end gerne! Vi står altid klar til at rådgive og vejlede dig i tuning af din bil.

  Chiptuning af VW på Sjælland

  Vil du have en bil der yder bedre og samtidig er mere økonomisk? Og skal du bruge et professionelt værksted til chiptuning af VW?

  Hos Chip-Det har vi mange års erfaring med tuning af VW, og ved alt der er værd at vide om chiptuning og OBD tuning. Derfor kan vi garantere professionelle løsninger af høj kvalitet, som både du og din bil bliver glad for. Vores værksted er beliggende i Haslev. Kontakt os derfor gerne, hvis du er interesseret i en professionel og højkvalitets chiptuning af din VW.

  Tuning af VW hos Chip-det

  Med en chiptuning af din VW går vi ind og foretager et indgreb i bilens elektroniske centrale computerenhed (ECU). Indgrebet medfører, at din bil bliver i stand til at køre længere på literen samtidig med at den får flere hestekræfter. Chiptuning er ikke så dyrt som det måske kan lyde – faktisk er det en ganske overkommelig udgift. Prisen på en chiptuning er tjent hjem inden for ca. 3 år, så det kan sagtens betale sig at få foretaget en chiptuning. 

  Vi har mange års erfaring med chiptuning og har udviklet og løbende opdateret vores eget tuning-system igennem flere år. Vi kan udføre chiptuning på stort set alle VW-modeller med meget få undtagelser.

  Du finder os her