Chiptuning af Volvo

Fra kun 1995,-

Skræddersyet kvalitets-filer

Alle filer skræddersyes til netop din Volvo.

Rådgivning i verdensklasse

Vi er eksperter i Volvo og er klar til, at rådgive dig til enhver tid.

Længere på literen

Spar penge på brændstof og kør længere på literen.

Sundere motor

Med en sundere motor får du en mere holdbar og sundere Volvo.

Chiptuning af Volvo giver din bil ekstra ydeevne

Hvis du vil foretage en chiptuning af Volvo har du flere muligheder

Chiptuning af Volvo er både lovligt og forsvarligt, givet at det bliver udført professionelt. Chiptuning af Volvo kan medføre større ydeevne, en reduktion af brændstofforbrug og kan generelt være ganske sundt for din bil. En chiptuning påvirker hverken bilens sikkerhed eller holdbarhed negativt.  

Volvo er et af de populære bilmærker og derfor oplever vi stor efterspørgsel på tuning af Volvo. Inden for tuning af biler er de mest populære metoder chiptuning og OBD Tuning, og disse er også oplagte til tuning af Volvo.

Bliv ringet op

Vi vender tilbage indenfor 48 timer.


  Pakke 1

  1995,-

  Mest populære

  Pakke 2

  2495,-

  Pakke 3

  TILBUD
  SPAR 495.- 3495,-

  Nyhed!

  Pakke 4

  Udkørsel med chiptuning på Sjælland
  - vores mekaniker kommer til din adresse

  Kun 1495,-

  Kørselstillæg fra kun 299,-
  Kun booking via henvendelse

  Tillægsydelser

  Hvad indebærer tuning af Volvo?

  Man kan udføre en chiptuning af Volvo ved at lave en omskrivning af data på bilens styreboks.

  Det forventes at en tuning kan øge din bils ydeevne med 25-100 hk. Denne forøgelse af ydeevne opnår man ved at programmere bilen til at tilføre ekstra brændstof og øge motorens ladetryk. I mange tilfælde kan man også få bilen til at køre mellem 5-15% længere på literen, ved at modificere styreboksen. Vi har udarbejdet en oversigt over specifikke bilmodeller, som du kan slå op i, for at se den forventede effekt af chiptuning. 

  Hvis du er på udkig efter en relativt nem og effektiv måde at øge din bils ydeevne, er chiptuning af Volvo en oplagt mulighed. Langt de fleste biler har et elektronisk styresystem, som styre forskellige funktioner, input og parametre. Det er dette elektroniske system man ændrer på i forbindelse med chiptuning og man behøver dermed ikke at pille ved motoren eller lignende.

  En hånd der er ved at monterer en chiptuning

  Det siger vores kunder

  Trustpilot

  ★★★★★

  Til de priser vil jeg anbefale alle at besøge Chip Det- I kommer ikke til at fortryde det! Fem stjerner herfra.
  Trustpilot logo, en stjerne
  Jacob
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Hurtigt og effektivt værksted, med service helt i top. God brugbar vejledning med ærlige svar. De er der ikke for pengenes skyld, men for at give dig den bedste oplevelse med dit værksteds besøg.
  Trustpilot logo, en stjerne
  Michael
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Havde en rigtig god oplevelse, og helt sikkert turen værd, skal jeg ha lavet mere en anden gang kommer jeg helt sikkert igen
  Trustpilot logo, en stjerne
  Kenneth
  via Trustpilot
  Google

  ★★★★★

  Super service, god pris

  Det gik stærkt. Og selve tuningen har han gjort godt.
  Google logo
  Daniel
  via Google

  ★★★★★

  Meget professionel behandling

  Er yderst tilfreds med resultatet.
  Google logo
  Steffen
  via Google

  ★★★★★

  Super service og professionalisme

  Bestemt et besøg værd. Har fået en del mere moment og bilen spinder som en mis – Jeep med fut i 👍
  Google logo
  Charlie
  via Google

  Vi giver dig professionel rådgivning og kvalitetsløsninger

  Når du får lavet en chiptuning af Volvo, er der som nævnt bestemte fordele at hente. Det er dog vigtigt at en chiptuning af Volvo bliver udført korrekt af professionelle fagfolk, der ved hvad de laver. Hvis ikke en chiptuning bliver udført korrekt, kan man hurtigt rende ind i problemer, og i værste tilfælde ødelægge sin bil. Du bør derfor altid bruge et professionelt værksted der specialiserer sig i chiptuning af Volvo. 

  Hvis du er interesseret i en tuning af din Volvo, så er du kommet til det helt rigtige sted! Hos Chip-Det er vi eksperter i tuning og har mange års erfaring med chiptuning og OBD tuning af Volvo

  Hvis du brænder inde med spørgsmål omkring chiptuning af Volvo eller har behov for at høre mere om, hvilken løsning der giver bedst mening for din bil, så kontakt os i dag! Vi står altid klar til at rådgive og vejlede dig i tuning af din bil.

  Chiptuning på Sjælland

  Hvordan lyder en bil med bedre ydeevne og brændstoføkonomi i dine ører? Hvis svaret er “genialt!” og du skal bruge et værksted på Sjælland der udfører professionel chiptuning af Volvo, så er vi det rette værksted. 

  Vi har efterhånden mange års erfaring med tuning af Volvo, og ved alt der er at vide om chiptuning og OBD tuning. Vi har udviklet vores eget tuning-system over flere år, som vi løbende optimerer og opdaterer. Derfor er du sikret professionelle løsninger af høj kvalitet, hos Chip-Det. 

  Du finder os her