Chiptuning af Skoda

Fra kun 1995,-

Chiptuning af Skoda

Skræddersyet kvalitets-filer

Alle filer skræddersyes til netop din Skoda.

Rådgivning i verdensklasse

Vi er eksperter i Skoda, og er klar til at rådgive dig til enhver tid.

Længere på literen

Spar penge på brændstof og kør længere på literen.

Sundere motor

Med en sundere motor får du en mere holdbar og sundere Skoda.

Forøg ydeevnen med en chiptuning af Skoda

Mulighederne er mange, hvis du ønsker at chiptune din Skoda

Er du usikker på, om du skal kaste dig ud i at chiptune din Skoda? Måske du er i tvivl, om det er sikkert og holdbart for din bil? Det er typisk disse spørgsmål vi får, men vi kan forsikre dig om, at det både kan være sundt for din Skoda, samtidig med at det mindsker brændstofforbruget og øger hestekræfterne.

Vi kan derfor garantere dig, at det hverken påvirker bilens sikkerhed eller holdbarhed negativt. Vi oplever generelt stor efterspørgsel på tuning af Skoda, da det er et populært bilmærke blandt mange af vores kunder. Hvis du ønsker tuning af din Skoda, anbefaler vi chiptuning og OBD tuning, hvilket også er de mest populære og effektive metoder.

Bliv ringet op

Vi vender tilbage indenfor 48 timer.


  Pakke 1

  1995,-

  Mest populære

  Pakke 2

  2495,-

  Pakke 3

  TILBUD
  SPAR 495.- 3495,-

  Nyhed!

  Pakke 4

  Udkørsel med chiptuning på Sjælland
  - vores mekaniker kommer til din adresse

  Kun 1495,-

  Kørselstillæg fra kun 299,-
  Kun booking via henvendelse

  Tillægsydelser

  Hvad indebærer chiptuning af Skoda?

  Chiptuning af Skoda kan udføres ved at lave en omskrivning af data på bilens styreboks.

  Du kan som regel øge din bils ydeevne med 25-100 hk ved at tune den. Dette opnår du med en omprogrammering af bilen, så der bliver tilført ekstra brændstof, og så ladetrykket i motoren bliver forøget. I de fleste tilfælde kan du også få bilen til at køre 5-15% længere på literen ved at modificere styreboksen. Vil du gerne se den specifikke effektforøgelse af din bil? Så kan du i vores biloversigt nemt og hurtigt se, hvad en chiptuning kan gøre for din Skoda.

  En chiptuning af Skoda er en forholdsvis nem og effektiv måde til at forøge din bils ydeevne. Langt de fleste biler har nemlig et elektronisk styresystem, der styrer forskellige funktioner og parametre i bilen. Vi går, helt uden af pille ved motoren, ind og justerer disse parametre, så bilens ydeevne bliver forbedret. Det er både nemt og effektivt, hvis du ønsker at tune din Skoda.

  Det siger vores kunder

  Trustpilot

  ★★★★★

  Til de priser vil jeg anbefale alle at besøge Chip Det- I kommer ikke til at fortryde det! Fem stjerner herfra.
  Trustpilot logo, en stjerne
  Jacob
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Hurtigt og effektivt værksted, med service helt i top. God brugbar vejledning med ærlige svar. De er der ikke for pengenes skyld, men for at give dig den bedste oplevelse med dit værksteds besøg.
  Trustpilot logo, en stjerne
  Michael
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Havde en rigtig god oplevelse, og helt sikkert turen værd, skal jeg ha lavet mere en anden gang kommer jeg helt sikkert igen
  Trustpilot logo, en stjerne
  Kenneth
  via Trustpilot
  Google

  ★★★★★

  Super service, god pris

  Det gik stærkt. Og selve tuningen har han gjort godt.
  Google logo
  Daniel
  via Google

  ★★★★★

  Meget professionel behandling

  Er yderst tilfreds med resultatet.
  Google logo
  Steffen
  via Google

  ★★★★★

  Super service og professionalisme

  Bestemt et besøg værd. Har fået en del mere moment og bilen spinder som en mis – Jeep med fut i 👍
  Google logo
  Charlie
  via Google

  Hos os får du professionel rådgivning og kvalitetsløsninger

  Du vil nødigt ende ud i, at din bil bliver ødelagt efter en chiptuning. Derfor anbefaler vi altid, at det bliver udført på et professionelt værksted. Det skal være fagmænd der har prøvet det før, og som har forstand på hvad de laver.

  Hos Chip-Det har vi mange års erfaring med chiptuning og OBD tuning af Skoda, og kan derfor garantere, at tuningen bliver udført korrekt. Vi kender til alle led og detaljer i arbejdsprocessen, hvilket er din garanti for en holdbar kvalitetsløsning. Du får altså en forbedret ydeevne, som både dig og din bil bliver glad for.

  Vores dygtige fagmænd står altid klar til at rådgive dig til den rigtige løsning. Og skulle du være i tvivl om noget, svarer vi med glæde på dine spørgsmål. Kontakt os allerede i dag, så vi sammen kan komme i mål med tuningen af din bil.

  Professionel chiptuning på Sjælland

  Er du på udkig efter et professionelt værksted, der kan forøge din bils ydeevne og brændstoføkonomi? Så behøver du ikke at lede længere.

  Vi er dit foretrukne valg, hvis du ønsker en tuning af din Skoda. Vi kan garantere et professionelt resultat, som du med sikkerhed bliver glad for. Vores værksted ligger i Haslev, og du er mere end velkommen til at kontakte os eller tage et kig forbi. Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål, hvis du skulle være i tvivl om noget.

  Vi ser frem til at høre fra dig.

  Du finder os her