Chiptuning af Seat

Fra kun 1995,-

Chiptuning af Seat

Skræddersyet kvalitets-filer

Alle filer skræddersyes til netop din Seat.

Rådgivning i verdensklasse

Vi er eksperter i Seat, og er klar til at rådgive dig til enhver tid.

Længere på literen

Spar penge på brændstof og kør længere på literen.

Sundere motor

Med en sundere motor får du en mere holdbar og sundere Seat.

Chiptuning af Seat der forbedrer ydeevnen

Har du et ønske om en chiptuning af din Seat, så findes der flere forskellige muligheder.

Mange er i tvivl om de skal kaste sig ud i at chiptune deres Seat, da de er usikre på, om det er forsvarligt for sikkerheden og holdbarheden af deres bil. Vi kan forsikre dig om, at bliver det gjort på en ordentlig og forsvarlig måde, kan det både øge hestekræfterne, mindske brændstofforbruget og generelt være sundt for din Seat.

Du kan derfor være sikker på, at en chiptuning af Seat hverken vil påvirke bilens sikkerhed eller holdbarhed negativt. Da Seat er et populært bilmærke, oplever vi generelt stor efterspørgsel på tuning af Seat. Her er de mest populære metoder chiptuning og OBD Tuning, hvilket også er dem vi anbefaler, hvis du ønsker tuning af din Seat.

Bliv ringet op

Vi vender tilbage indenfor 48 timer.


  Pakke 1

  1995,-

  Mest populære

  Pakke 2

  2495,-

  Pakke 3

  TILBUD
  SPAR 495.- 3495,-

  Nyhed!

  Pakke 4

  Udkørsel med chiptuning på Sjælland
  - vores mekaniker kommer til din adresse

  Kun 1495,-

  Kørselstillæg fra kun 299,-
  Kun booking via henvendelse

  Tillægsydelser

  Hvad indebærer en chiptuning af en Seat?

  Man kan udføre en chiptuning af Seat ved at lave en omskrivning af data på bilens styreboks.

  Med en omprogrammering af bilen kan man tilføje ekstra brændstof og forøge ladetrykket, hvilket kan lede til en forøgelse af bilens ydeevne med 25-100 hestekræfter. I de fleste tilfælde kan chippen modificeres, så bilen kan køre op mod 5-15% længere på literen. Hvis du gerne vil vide den specifikke effektforøgelse for din bil, kan du i vores biloversigt se, hvad en chiptuning kan gøre for din Seat.

  Stort set alle biler har et elektronisk styresystem, der er programmeret og kodet til at styre bestemte funktioner i bilen. Du kan ved at chiptune din Seat, forholdsvist nemt øge bilens motoreffekt og ydeevne. Vi går nemlig ind og modificerer disse parametre på styresystemet, helt uden at pille ved motoren eller lignende. Det er derfor en effektiv måde, hvis du ønsker chiptuning af din Seat.

  Det siger vores kunder

  Trustpilot

  ★★★★★

  Til de priser vil jeg anbefale alle at besøge Chip Det- I kommer ikke til at fortryde det! Fem stjerner herfra.
  Trustpilot logo, en stjerne
  Jacob
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Hurtigt og effektivt værksted, med service helt i top. God brugbar vejledning med ærlige svar. De er der ikke for pengenes skyld, men for at give dig den bedste oplevelse med dit værksteds besøg.
  Trustpilot logo, en stjerne
  Michael
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Havde en rigtig god oplevelse, og helt sikkert turen værd, skal jeg ha lavet mere en anden gang kommer jeg helt sikkert igen
  Trustpilot logo, en stjerne
  Kenneth
  via Trustpilot
  Google

  ★★★★★

  Super service, god pris

  Det gik stærkt. Og selve tuningen har han gjort godt.
  Google logo
  Daniel
  via Google

  ★★★★★

  Meget professionel behandling

  Er yderst tilfreds med resultatet.
  Google logo
  Steffen
  via Google

  ★★★★★

  Super service og professionalisme

  Bestemt et besøg værd. Har fået en del mere moment og bilen spinder som en mis – Jeep med fut i 👍
  Google logo
  Charlie
  via Google

  Vi tilbyder kvalitetsløsninger og professionel rådgivning

  Hos Chip-Det er vi specialister i chiptuning af Seat, og garanterer, at tuningen bliver udført korrekt. Vi har mange års erfaring med chiptuning og OBD tuning af Seat, hvilket gør, at vi kender til alle led og detaljer i processen. Du kan derfor være sikker på at få en holdbar kvalitetsløsning, som både dig og din bil bliver glad for.

  Vi anbefaler altid at chiptuning af Seat, bliver udført af et professionelt værksted. Du vil nødigt ende ud i, at din bil bliver ødelagt. Derfor er det vigtigt, at tuningen bliver foretaget af professionelle og kompetente fagmænd, der kan garantere, at det bliver udført korrekt.

  Skulle du være i tvivl om, hvilken løsning der er den rigtige for netop din bil? Så står vores dygtige fagmænd klar til at rådgive dig. Vi hjælper gerne med at komme i mål med tuningen, så din bil kan få en forbedret ydeevne. Kontakt os i dag, og hør mere om mulighederne for din bil.

  Chiptuning på Sjælland

  Søger du et professionelt værksted, der kan forbedre din bils ydeevne og brændstoføkonomi? Så er Chip-Det dit foretrukne valg til chiptuning af din Seat.

  Vi har mange års erfaring med tuning af Seat, og garanterer et professionelt resultat af højeste kvalitet. Vi er beliggende i Haslev, og du er altid mere end velkommen til at kontakte os eller tage et kig forbi. Skulle du have nogle spørgsmål, så svarer vores dygtige fagmænd med glæde på dem.

  Vi ser frem til at høre fra dig.

  Du finder os her