Chiptuning af BMW

Fra kun 1995,-

Skræddersyet kvalitets-filer

Alle filer skræddersys til netop din BMW.

Rådgivning i verdensklasse

Vi er eksperter i BMW og er klar til, at rådgive dig til enhver tid.

Længere på literen

Spar penge på brændstof og kør længere på literen.

Sundere motor

Med en sundere motor får du en mere holdbar og sundere BMW.

Skal vi stå for chiptuning af din BMW?

Chiptuning er en metode, hvor at BMW’ens data på styreboksen omskrives. Der justeres og ændres på parametrene, hvor at man på den måde kan øge bilens ydeevne. Mange er i tvivl om, om processen er ulovligt, sikkert og forsvarligt.

Chiptuning er først ulovligt, hvis at bilen larmer, forurener, og hvis køretøjet får en 20% forøgelse. Vi er heldigvis eksperter i feltet, og kan derfor sikre, at du altid får udført en lovlig tuning af din BMW, som sikrer at din bil både kører bedre og længere.

Udføres chiptuning af din bil på en forsvarlig måde, kan det være sundt for bilen.

Bliv ringet op

Vi vender tilbage indenfor 48 timer.


  Pakke 1

  1995,-

  Mest populære

  Pakke 2

  2495,-

  Pakke 3

  TILBUD
  SPAR 495.- 3495,-

  Nyhed!

  Pakke 4

  Udkørsel med chiptuning på Sjælland
  - vores mekaniker kommer til din adresse

  Kun 1495,-

  Kørselstillæg fra kun 299,-
  Kun booking via henvendelse

  Tillægsydelser

  Få mest ud af din BMW med OBD tuning:

  Vi anbefaler at få udført OBD tuning eller chiptuning til en BMW. Der er mange fordele ved at at få chiptunet dit køretøj. Du kan du få øget bilens hestekræfter, motoreffekt og ydeevne, samt mindske brændstofforbruget, og køre længere på literen. Det medfører også, at du på længere sigt derfor vil spare penge på brændstof.

  I langt de fleste tilfælde er det muligt at modificere chippen. Det kan optimere bilens ydeevne med 25-100 hestekræfter, samt medføre, at bilen kan køre 5-15% længere på literen.

  Få en bedre ydeevne, optimer og få mere ud af din BMW. Vi er eksperter i faget, og har mange års erfaring inden for chip tuning og OBD tuning af biler.

  En hånd der er ved at monterer en chiptuning

  Det siger vores kunder

  Trustpilot

  ★★★★★

  Til de priser vil jeg anbefale alle at besøge Chip Det- I kommer ikke til at fortryde det! Fem stjerner herfra.
  Trustpilot logo, en stjerne
  Jacob
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Hurtigt og effektivt værksted, med service helt i top. God brugbar vejledning med ærlige svar. De er der ikke for pengenes skyld, men for at give dig den bedste oplevelse med dit værksteds besøg.
  Trustpilot logo, en stjerne
  Michael
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Havde en rigtig god oplevelse, og helt sikkert turen værd, skal jeg ha lavet mere en anden gang kommer jeg helt sikkert igen
  Trustpilot logo, en stjerne
  Kenneth
  via Trustpilot
  Google

  ★★★★★

  Super service, god pris

  Det gik stærkt. Og selve tuningen har han gjort godt.
  Google logo
  Daniel
  via Google

  ★★★★★

  Meget professionel behandling

  Er yderst tilfreds med resultatet.
  Google logo
  Steffen
  via Google

  ★★★★★

  Super service og professionalisme

  Bestemt et besøg værd. Har fået en del mere moment og bilen spinder som en mis – Jeep med fut i 👍
  Google logo
  Charlie
  via Google

  Vi er eksperter i chiptuning af BMW

  Vi har stor erfaring med tuning af alle bilmærker. Vi er blandt andet eksperter i OBD chiptuning af BMW, og har erfaring med de fleste modeller. 

  Vi skræddersyer altid tuningen med udgangspunkt i modellen samt dine behov. Hos os er du altid sikret en professionel og grundig rådgivning i hvordan, vi bedst muligt kan skræddersy OBD tuningen til bilen, ud fra netop dine ønsker og behov. 

  Uanset hvilken chiptuning pakke du vælger, giver du motoren ekstra ydeevne. Tag hånd om din bil og optimer køreoplevelsen gennem tuning af din BMW – du vil ikke fortryde det.

  Chiptuning af BMW på Sjælland

  Ønsker du at få chiptunet dit køretøj på Sjælland? Så har du fundet det helt rette værksted til opgaven. Vi tilbyder en hurtig og effektiv service i topkvalitet. Vi er eksperter i OBD tuning og chiptuning til BMW, og så har vi gennem årene udviklet eget tuning-system, som vi løbene opdaterer og optimerer.

  Vi tilbyder tre forskellige pakkeløsninger til optimering af din BMW, og garanterer altid et tilfredsstillende resultat i høj kvalitet, der vil forbedre din køreglæde i mange år fremover.

  Du kan læse mere om chiptuning her, samt hvilke forventede optimeringer vi kan tilbyde ved tuning til din specifikke bil.

  Skal du have lavet tuning af BMW? Vi hjælper og rådgiver dig mod den løsning, der passer bedst til dine behov. Tøv ikke med at kontakte os i dag, og hør mere om hvad vi kan gøre for dig. 

  Du finder os her