Chiptuning af Audi

Fra kun 1495,-

Chiptuning af Audi

Skræddersyet kvalitets-filer

Alle filer skræddersyes til netop din Audi.

Rådgivning i verdensklasse

Vi er eksperter i Audi, og er klar til at rådgive dig til enhver tid.

Længere på literen

Spar penge på brændstof og kør længere på literen.

Sundere motor

Med en sundere motor får du en mere holdbar og sundere Audi.

Få ekstra ydeevne med chiptuning af Audi

Der findes flere forskellige muligheder hvis du ønsker chiptuning af Audi

Mange er usikre på, om det er forsvarligt for sikkerheden og holdbarheden at chiptune deres Audi. De er derfor i tvivl om de skal kaste sig ud i det. Vi kan fortælle, at hvis det bliver gjort på en forsvarlig måde, kan det både være sundt for din Audi, øge hestekræfterne og mindske brændstofforbruget.

Chiptuning af Audi påvirker derfor hverken bilens sikkerhed eller holdbarhed negativt. Vi oplever generelt stor efterspørgsel på tuning af Audi, og de mest populære metoder er chiptuning og OBD Tuning. Dette er også dem vi oftest anbefaler, hvis du ønsker tuning af din Audi.

Bliv ringet op

Vi vender tilbage indenfor 48 timer.


  Pakke 1

  TILBUD
  SPAR 500.- 1495,-

  Mest populære

  Pakke 2

  TILBUD
  SPAR 500.- 1794,-

  Pakke 3

  TILBUD
  SPAR 1000.- 2990,-

  Nyhed!

  Pakke 4

  Udkørsel med chiptuning på Sjælland
  - vores mekaniker kommer til din adresse

  Kun 1495,-

  Kørselstillæg fra kun 299,-
  Kun booking via henvendelse

  Tillægsydelser

  Hvad indebærer tuning af Audi?

  En chiptuning af Audi kan udføres ved at lave en omskrivning af data på bilens styreboks.

  Ved at programmere bilen til at tilføje ekstra brændstof og forøge ladetrykket, kan man som hovedregel øge bilens ydeevne med 25-100 hestekræfter. Derudover kan chippen i de fleste tilfælde modificeres, så bilen kan køre 5-15% længere på literen. Du kan i vores biloversigt se den forventede effektforøgelse, ved en chiptuning, for din specifikke bil.

  Når det kommer til modificering af biler, er chiptuning et omdiskuteret emne. Ved at chiptune din Audi, kan du relativt nemt øge din bils motoreffekt og ydeevne. Langt de fleste biler har et elektronisk styresystem, der er programmeret og kodet til at styre bestemte funktioner i bilen. Ved en chiptuning af din Audi, går du ind og modificerer disse parametre, uden at pille ved motoren eller lignende.

  Det siger vores kunder

  Trustpilot

  ★★★★★

  Til de priser vil jeg anbefale alle at besøge Chip Det- I kommer ikke til at fortryde det! Fem stjerner herfra.
  Trustpilot logo, en stjerne
  Jacob
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Hurtigt og effektivt værksted, med service helt i top. God brugbar vejledning med ærlige svar. De er der ikke for pengenes skyld, men for at give dig den bedste oplevelse med dit værksteds besøg.
  Trustpilot logo, en stjerne
  Michael
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Havde en rigtig god oplevelse, og helt sikkert turen værd, skal jeg ha lavet mere en anden gang kommer jeg helt sikkert igen
  Trustpilot logo, en stjerne
  Kenneth
  via Trustpilot
  Google

  ★★★★★

  Super service, god pris

  Det gik stærkt. Og selve tuningen har han gjort godt.
  Google logo
  Daniel
  via Google

  ★★★★★

  Meget professionel behandling

  Er yderst tilfreds med resultatet.
  Google logo
  Steffen
  via Google

  ★★★★★

  Super service og professionalisme

  Bestemt et besøg værd. Har fået en del mere moment og bilen spinder som en mis – Jeep med fut i 👍
  Google logo
  Charlie
  via Google

  Hos os får du professionel rådgivning og kvalitetsløsninger

  Det er vigtigt, at chiptuning af Audi bliver foretaget af professionelle fagmænd, der ved hvad de laver, og kan udføre det korrekt. Du vil nødigt ende ud i, at din bil bliver ødelagt. Derfor anbefaler vi altid, at det bliver udført hos et professionelt værksted.

  Vi er specialister i chiptuning af Audi, og kan med garanti udføre tuningen korrekt. Vores mange års erfaring med chiptuning og OBD tuning af Audi gør, at vi kender til alle led i processen. Du kan være sikker på, at få en kvalitetsløsning der holder, og som dig og din bil bliver glad for.

  Har du nogle spørgsmål, eller er du i tvivl om hvilken løsning der er bedst for din bil? Så står vores dygtige fagfolk klar til at hjælpe og rådgive dig. Uanset hvilke ønsker du har til tuning af din Audi, hjælper vi gerne med at få dem opfyldt. Kontakt os i dag, og hør mere om mulighederne for din bil.

  Chiptuning af Audi på Sjælland

  Har du et ønske om at få en bil med bedre ydeevne og brændstoføkonomi? Og har du brug for et professionelt værksted, der ved hvad de laver? Så har du fundet det helt rigtige værksted til chiptuning af din Audi.

  Hos Chip-Det har vi mange års erfaring med tuning af Audi, og ved alt, der er værd at vide om chiptuning og OBD tuning. Vi garanterer en professionel løsning af højeste kvalitet, som du med sikkerhed bliver glad for. Vores værksted er beliggende i Haslev, og du er mere end velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver dig gerne, så vi sammen kan finde den bedste løsning til din bil.

  Du finder os her